Breinbreker

U moet inloggen of registreren om dit formulier te kunnen bekijken.
wedstrijdprijs

Te winnen week 17:
DVD `Through The Wormhole With Morgan Freeman - Seizoen 4`- Discovery Channel
 
Omschrijving
 
Oscar winnaar, Hollywood legende en ruimte liefhebber Morgan Freeman vertelt en laat op fascinerende wijze de grootste mysteries van het heelal zien. Freeman komt in dit vierde deel van de spectaculaire serie met spannende theorieën over mysteries waarmee de mensheid al duizenden jaren worstelt. Wat gebeurde er voor het allemaal echt begon? Waar zijn we nou eigenlijk echt van gemaakt? Kan onze geest worden gehackt? Hoe zijn we op de plek gekomen waar we nu al zolang leven?
 
Samen met Freeman en geleerden onderzoeken we aan de hand van spectaculaire beelden de nieuwe takken van wetenschap - astrobiologie, snaartheorie, kwantummechanica en astrofysica – die de grens verleggen van ons begrip over het universum en onze plaats daarbinnen. Reis verder mee door het heelal met Through The Wormhole with Morgan Freeman Seizoen 4!
 
Elke dag trakteren wij jou op een nieuwe unieke visuele breinbreker. Vergelijk jouw persoonlijke score met de wereldscore en/of EOS-magazine groepsscore, dan weet je meteen of je brein in topconditie is.

Als je de oplossing van de puzzel van vandaag naar ons doorstuurt, maak je kans op onze wekelijkse prijs.

Klik op de groene 'i' van Info voor meer uitleg over hoe het spel werkt.
We wensen je alvast veel denkplezier!
 
Winnaar Week 16: jefvi1
U ontvangt het boek `Brein in beeld. Op verkenning in de menselijke hersenen` - Denis Le Bihan
 

Noteer hieronder (u moet inlogd zijn) de oplossing van onze Breinbreker van vandaag. Uit alle juiste inzendingen wordt elke week een winnaar getrokken.