Breinbreker

U moet inloggen of registreren om dit formulier te kunnen bekijken.
wedstrijdprijs

Te winnen week 20:
Dvd 'Gold Rush. Alaska' - Discovery Channel.
 
Omschrijving
 
Zes werkeloze mannen besluiten niet bij de pakken neer te zitten en nemen het heft in eigen handen. In Gold Rush: Alaska volgt Discovery Channel de mannen, die ondanks de economische crisis, de Amerikaanse droom najagen en op zoek gaan naar goud.
 
Bevangen door goudkoorts trekken de mannen uit Oregon, onder leiding van vader Jack en zoon Todd Hoffman, door de wildernis van Alaska. Onervaren als ze zijn, blijken ze niet opgewassen tegen de ontberingen van het zware werk en riskeren ze alles; hun families, hun waardigheid en in sommige gevallen zelfs hun leven! Zal het hen lukken genoeg goud te vinden voordat de Arctische winter aanbreekt? Geniet van de prachtige beelden van Alaska en leef met Todd en zijn team mee tijdens hun bloedstollende race tegen de klok!
 
Elke dag trakteren wij jou op een nieuwe unieke visuele breinbreker. Vergelijk jouw persoonlijke score met de wereldscore en/of EOS-magazine groepsscore, dan weet je meteen of je brein in topconditie is.

Als je de oplossing van de puzzel van vandaag naar ons doorstuurt, maak je kans op onze wekelijkse prijs.

Klik op de groene 'i' van Info voor meer uitleg over hoe het spel werkt.
We wensen je alvast veel denkplezier!
 
Winnaar Week 19: kikker
U ontvangt het boek`Von Braun. De Nazi-raketbouwer die de Amerikanen naar de maan bracht`- Vittorio Marchis.
 

Noteer hieronder (u moet inlogd zijn) de oplossing van onze Breinbreker van vandaag. Uit alle juiste inzendingen wordt elke week een winnaar getrokken.